Neučebnice ekonomie Pro každého na každý den - Farkačová, Lenka (Grada, 2021)
Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Autorka v knize srozumitelně vysvětluje aktuální vývoj ekonomiky v České republice nebo třeba rozhodování o investicích do kryptoměn.
Keywords: Ekonomie; Osobní a rodinné finance