Tichá řeč těla Jak číst myšlenky a pocity jiných lidí - Havener, Thorsten (Grada, 2022)
Jak můžeme číst řeč těla ostatních lidí, rozumět jí a "překládat" ji? Jak u druhých navodit pocit důvěry a harmonie? Jak to udělat, abychom působili suverénně a přesvědčivě? Autor popisuje psychologický systém, díky kterému můžeme myšlenky ostatních vidět, aniž by řekli jediné slovo - jen pomocí vnímání a pečlivého pozorování.
Keywords: Komunikační dovednosti; Prezentace; Slovní sebeobrana, manipulace