Krize jako příležitost 28 strategií pro využití každé krize - Förster, Anja (Grada, 2021)
V knize naleznete 28 strategií, tipů a nástrojů, díky kterým dokážete v krizích nalézt a využít jejich výhody a přínosy. Naučíte se rozlišovat mezi nezdarem a chybou, prozkoumáte a zrevidujete své zvyky a konvenční postupy a vymaníte se ze stádního způsobu myšlení. Krize mohou být nové šance!
Keywords: Úspěch a motivace; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení