Neekonomické otázky - Farkačová, Lenka (Grada, 2024)
Ekonomie dokáže přinést mnoho praktických informací, návodů a řešení pro řadu životních situací, stačí se jen správně zeptat... Poznejte sílu ekonomických teorií a poznatků při zodpovězení (ne)ekonomických otázek.
Keywords: Ekonomie; Osobní a rodinné finance