Angličtina Business English, 2. vydání Osobní a písemná komunikace, telefonování, porady, vyjednávání, prezentace - Hlavičková, Zuzana (Grada, 2020)
​Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete!
Keywords: Angličtina