Andílci se perou - Vrána, Pavel (Bambook, 2019)
Ponořte se do příběhů mezi nebem a podzemím! Když se spolčí andílci s čertíky, nestačí na jejich kousky ani andělská trpělivost. Rozverná pohádková knížka vás vezme do rodiny andělů, kteří zachraňují svět s čertí asistencí a je u toho náramná legrace.
Keywords: Pohádky