Psychologie učení Teoretické a výzkumné poznatky pro edukační praxi - Průcha, Jan (Grada, 2020)
Fenomén učení hraje v životě všech lidí prvořadou roli - setkáváme se s ním od kolébky až do nejvyššího stáří. Kniha klade důraz nejen na klasické teoretické koncepce učení, ale i na aktuální problémy ve výchovně-vzdělávací praxi.
Keywords: Pedagogika; Andragogika; Psychologie odborná