Deprese - jak pomoci a neztratit sám sebe Průvodce pro rodinu a přátele - Buijssen, Huub (Grada, 2021)
Pro osobu trpící depresí můžete udělat hodně. Nesmíte však zapomínat ochránit také sami sebe. Tato kniha ukazuje, jak můžete konkrétně podporovat nemocné, aniž byste se sami stali obětí.
Keywords: Psychologie pro každého; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina