Statistika jednoduše Průvodce světem statistiky - Janáček, Julius (Grada, 2022)
Kniha pomůže pochopit základní principy a spojitosti v tomto oboru. Vysvětluje základní principy bez toho, aby byl čtenář zahlcen vzorci, a popisuje smysl základních statistických metod a veličin. Dokazuje, že statistika není složitá, ale jednoduchá a užitečná.
Keywords: Ekonomie