Citliví, a přesto šťastní Příručka přežití pro citlivé lidi - Elle, Rose, Christine (Grada, 2020)
Tato kniha se stane vaším každodenním průvodcem životem se všemi jeho nástrahami a výzvami. Osvojíte si účinnou formu péče o sebe, abyste mohli žít šťastný a naplněný život.
Keywords: Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení