Odpojte se Ochraňte své děti před závislostí na elektronice - Kersting, Thomas (Grada, 2023)
Nejen rodiče naleznou v této knize nepostradatelné rady, jak správně nastavit hranice času stráveného u displejů elektronických přístrojů. Zkušený a uznávaný psychoterapeut zde předkládá strategie založené na vědeckých důkazech a výzkumech. Nabízí komplexní pohled na to, jak nové technologie mění svět, ve kterém naše děti vyrůstají.
Keywords: Rady pro rodiče