Udržitelnost a udržitelný management - Veber, Jaromír (Grada, 2023)
Tematika environmentu prošla za posledních padesát let vývojem a dotýká se prakticky všech složek společnosti. Kniha přináší řadu informací a poznatků, které se zaměřují zejména na podnikatelskou sféru, jež je v rámci svých aktivit rozhodujícím hráčem na cestě k udržitelnému rozvoji.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance