5minutové meditace na každý den Uklidněte svůj mozek za pouhých pět minut denně! - Wolkin, Jennifer, R. (Grada, 2022)
Praktický a zábavný průvodce navržený tak, aby dokonale zapadl do rychlého životního stylu. Vše co potřebujete, je 5 minut denně.
Keywords: Harmonie těla a duše