Češi a cizinci Jak myslí, řídí a pracují - Hebnar, Jan (Grada, 2020)
Nová kniha bývalého diplomata nám na svých stránkách prozrazuje, proč se lidé z různých koutů světa chovají různě a jak s nimi co nejlépe jednat v pracovním i osobním životě.
Keywords: Komunikační dovednosti; Úspěch a motivace