Jak vycházet s problémovými lidmi Domluvte se s choleriky, věčnými kritiky a dalšími nevyrovnanými lidmi - Weinig, Silke (Grada, 2020)
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku - vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní. Poznejte praktická řešení a cenné nástroje pro jednání s různými typy těchto lidí. Naučíte se, jak komplikovaného člověka poznat, co při setkání s ním dělat a co naopak nedělat.
Keywords: Komunikační dovednosti; Slovní sebeobrana, manipulace; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina