Produkční a provozní management - Veber, Jaromír (Grada, 2021)
Kniha se zabývá dvěma vzájemně propojenými tématy řízení, a to produktovým a provozním. Autoři zachycují všechna relevantní témata názorů, zejména metody a přístupy k úspěšnému vývoji a implementaci produktového a provozního řízení. Publikace je určena studentům oboru ekonomie a managementu.
Keywords: Podnikání a management