Buďte v práci spokojenější - Pathé, Nicole (Grada, 2020)
Jste v práci nespokojení? Přijdete si frustrovaní a nedocenění? Nemusíte hned měnit zaměstnání. Tato kniha vám pomůže stát se opět spokojeným a úspěšným pracovníkem.
Keywords: Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení