Cesta k cizím jazykům 100+10 metod, strategií, cvičení a rad pro učitele i samostudium - Sieglová, Dagmar (Grada, 2020)
Už nemusíte pátrat, jak (se) lépe učit cizí jazyky. Tato odborná publikace si vás získá svou vynalézavostí, mnoha cennými postřehy a radami i nepřebernou nabídkou zábavných a účinných výukových metod.
Keywords: Jazyky