Propojení výroby a informačních systémů v praxi - Flídr, Jiří (Grada, 2023)
Díky této knize zjistíte, jak správně propojit svět výrobních společností se světem informačních systémů. Také se dozvíte, jaká dodržovat pravidla a postupy v oblasti přípravy firemních procesů výrobních firem nebo jak vybrat a nasadit vhodný informační systém pro jejich řízení.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance; Ekonomie; Podnikání a management; Management v informační společnosti