Matky, dcery a komplikované vztahy - Anderson, C., L., Karen (Grada, 2020)
Vztah s matkou je jedním z nejdůležitějších faktorů ovlivňujících váš život. Co když je pro vás ale těžké navázat s ní jakýkoli vztah? Zjistěte, jak se bez pocitů úzkosti a viny od matky emocionálně odpoutat, nastavit zdravé hranice a začít žít s ohledem na vlastní hodnoty a potřeby.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina