Manuál na šťastný život Praktické návody a cvičení pro spokojenější vztahy, sebelásku, práci a zdraví - Vávrová, Šárka (Alferia, 2020)
Máte pocit, že se vám štěstí vyhýbá? Cítíte ve svém životě nespokojenost? Nevěříte si? Chcete se více smát a radovat ze života? Tato knížka vám pomůže! Kniha se věnuje vztahům, sebelásce, práci i zdraví. Čeká na vás něco málo teorie, a především praktické postupy, techniky a cvičení. Pusťte se směle do své cesty za štěstím!
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina