Proč a jak meditovat Propojení východních tradic a západní vědy - Goleman, Daniel (Grada, 2023)
Jste zahlceni chaosem a stresem a negativní emoce vám přerůstají přes hlavu? Autoři propojují východní tradice se západní vědou a přinášejí vám své zkušenosti i vědecké poznatky, díky nimž můžete revolučním způsobem proměnit své duševní, emoční i fyzické zdraví a vztahy se sebou i s ostatními.
Keywords: Mindfulness