Informační detox Jak si zjednodušit život v digitální době - Dombrovská, Michaela (Grada, 2021)
S pomocí této knihy si dokážete poradit se záplavou informací, které se na nás v současné digitální době bez ustání valí. Díky užitečným doporučením, zajímavým tipům a sdíleným zkušenostem získá každý, kdo se chce vypořádat s informačním přetížením, dostatek prostoru k práci, tvoření i radosti.
Keywords: Životní styl