365 tipů pro vysoce citlivé lidi Jak se cítit dobře po celý rok - Orloff, Judith (Grada, 2020)
Tato knížka se stane vaším přítelem a laskavým průvodcem po celý rok, od ledna až do prosince. Pro každý nový den v ní najdete originální inspiraci, jak si poradit se stresem a zahlcením smyslů, postupy, jak převzít kontrolu nad emocemi a zklidnit se, sebepečující meditace a mnoho dalšího.
Keywords: Sebepoznání; Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení