Úspěšná řeč těla Není rozhodující, co říkáme, ale jak to říkáme - Matschnig, Monika (Grada, 2020)
V pracovním prostředí je kromě odbornosti důležité i to, jaký vyvoláváte dojem. Klíčovou roli přitom hraje řeč vašeho těla. Nabízíme vám praktické rady doprovázené řadou fotografií a příkladů, s nimiž zanecháte dobrý dojem, ať už se jedná o přijímací pohovor, prezentaci, nebo obchodní jednání.
Keywords: Komunikační dovednosti; Prezentace; Kariéra a zaměstnání; Sebedůvěra a emoce