Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost Cesta ke zdravému sebevědomí - Deissler, Nina (Grada, 2020)
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího. Stačí, když si dodáte odvahu. Tato knížka vám ji dodá a ukáže vám cestu, jak svou stydlivost překonat a dosahovat v životě čím dál odvážnějších cílů.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení