Lucinka a zatoulané koťátko - Boothová, Anne (Bambook, 2020)
Je čas Vánoc a shodou nešťastných náhod se Lucinka s koťátkem Hvězdičkou ocitají ve sněhové bouři. Jak to dopadne? Zavři oči a něco si přej - vánoční zázraky se totiž opravdu dějí!
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy