Lucinka a zraněný králíček - Boothová, Anne (Bambook, 2020)
Přečti si laskavý magický příběh o lásce ke zvířátkům, Vánocích a novém přátelství. Zavři oči a něco si přej - vánoční zázraky se totiž opravdu dějí!
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy