Sametové iluze Šest spolužáků a jedno skryté tajemství... - Čepek, Petr (Cosmopolis, 2019)
Šest spolužáků a jedno skryté tajemství! Sametové iluze vás provedou životy několika spolu osudem spojených postav, které prožívají nelehké časy v Československu 80. let a Česku 90. let. Nechte se vtáhnout do děje barvitým příběhem nesmyslné pomsty, ve kterém nikdo není bez viny.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy