Nejlepší kůň je táta - Horová, Ladislava (Cosmopolis, 2020)
Svěží a milá knížka plná laskavého humoru vám připomene, že každý den může být až po okraj naplněn radostí. Dva manželé, dvě ratolesti a jeden pes vedou v hájovně u lesa báječný život plný každodenních malých překvapení.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira