Dobré vibrace, dobrý život Mějte se rádi - dostanete ze sebe to nejlepší.Pro čtenáře básnířky Rupi Kaur a knih jako Tajemství a Zdroj - King, Vex (Metafora, 2019)
Jak se naučit opravdu milovat sám sebe? Použitím síly pozitivity se stanete nejlepší verzí sebe samých a vytvoříte si život, který budete milovat. Vex King představuje spiritualitu pro novou generaci: moderní, soucitnou a filozofickou. Pro čtenáře Rupi Kauri a knih Tajemství a Zdroj.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina