Ticho I mlčení může zabíjet... - Sigurđardóttir, Yrsa (Metafora, 2022)
Co má společného jedenáct let starý únos dítěte s nálezem rozsekaného ženského těla v kufru auta v současném Reykjavíku? Dětská psycholožka Freyja, nová posila policejního týmu, a detektiv Huldar musí vyřešit jeden z nejsložitějších případů své kariéry. Zdá se, že jde o víc zločinů najednou a jejich společným jmenovatelem je neprostupná zeď ticha.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky