Poprava Za utajené zločiny zaplatí krví - Sigurđardóttir, Yrsa (Metafora, 2021)
Nedaleko prezidentského sídla Bessastadir je na místě bývalého popraviště nalezen oběšený muž. Při ohledání policie zjistí, že mrtvý má v hrudi zaražený hřebík, Huldarův tým má před sebou nový případ vraždy. Navíc Freyja dostala anonymní zprávu, že má v bytě zavražděného vyzvednout odložené malé dítě. Začíná závod s časem, ve kterém jde o život...
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky