Právě teď - Packerová, Toni (Alferia, 2019)
Rozpravy s buddhistickou zenovou učitelkou, která přestala být buddhistickou, zenovou i učitelkou
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Dárkové knížky