Ženy plují na sever Proudem života k plodům zralosti - Pipherová, Mary (Alferia, 2020)
Navzdory stereotypním představám mohou i ve starším věku ženy být spokojené a se vděkem si užívat dary života. Tato kniha skrze příběhy ukazuje cesty, jak se stát autentickou, empatickou a moudrou bytostí.
Keywords: Beletrie; Harmonie těla a duše; Psychologie; Komunikace; Šťastný život