Trauma u dětí Kategorie, projevy a specifika odborné péče - Jochmannová, Leona (Grada, 2021)
To, co se nám stane v dětství, je v hlubinách našeho těla a naší mysli uloženo navždy. Můžeme to potlačit, zmanipulovat vlastní pocity, dokonce i vzpomínky, ale nemůžeme to vymazat. Nejdůležitější ze všeho je pochopit: pak je s tím možné s pomocí odborníků pracovat a nacházet východiska.
Keywords: Psychologie; Psychologie odborná