Estetické operace nosu v klinické praxi - Měšťák, Jan (Grada, 2019)
Publikace poukazuje na význam dobře provedené operace nosu a její vliv na zásadní změnu sebevědomí a kvalitu života operovaného. To je hlavní náplní knihy, ve které autor shrnuje svoje celoživotní zkušenosti operatéra, problematiku ale pojímá v širších souvislostech.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie