Jak bydlet a podnikat v nájmu - Veselá, Lenka (Grada, 2020)
Kniha slouží jako praktická pomůcka zejména pro pronajímatele a nájemce při uzavíraní smluv a řešení sporů, uvádí odpovědi na nejčastější otázky vyplývající z praxe, uvnitř naleznete i praktické vzory smluv a podání. Jako jediná kniha na trhu komplexně!
Keywords: Právo