Marketingový plán na jednu stránku Nejrychlejší cesta k penězům - Dib, Allan (Grada, 2020)
Považujete přípravu marketingového plánu za obtížný a náročný proces? Představte si, že si svůj marketingový plán vytvoříte jednoduše a rychle. Řekněme třeba na jednu prázdnou A4 stránku, která je rozdělena do devíti segmentů. Že je to možné, vám odhalí autor této knihy, který v ní přináší nový přístup k marketingu.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej