Cabin Porn - Za dveřmi - Klein, Zach (Grada, 2019)
My všichni toužíme po tom, mít někde svůj tichý kout. Nahlédněte s námi dovnitř těchto vlastnoručně zbudovaných příbytků, potěšte se jejich prostou útulností a nechte se jí inspirovat při vytváření vlastního domova.
Keywords: Literatura faktu; Architektura; Hobby