Manuál copywritingu Jak se přes víkend naučit psát pro reklamu a marketing - Untermüller, Vojtěch (Grada, 2019)
Chcete se naučit psát texty, které přesvědčují, prodávají - a vydělávají? S tímto praktickým manuálem copywritingu to zvládnete přes víkend!
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management