Základy lékařské biofyziky pro studenty lékařských fakult - Rosina, Jozef (Grada, 2022)
Základy lékařské biofyziky pro studenty lékařských fakult je základním studijním materiálem pro studenty medicínských oborů.
Keywords: Ostatní lékařské obory