Tohle je marketing! Zcela nový přístup k marketingu, prodeji a reklamě - Godin, Seth (Grada, 2019)
Seth Godin vám nabízí esenci své marketingové moudrosti. Jeho koncepce vychází z jedné zásadní myšlenky: Vynikající marketéři nevyužívají spotřebitele k řešení problémů svých vlastních společností, ale využívají marketing k řešení problémů spotřebitelů. Nevyvolávají pouhý rozruch - zlepšují svět!
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management