Zlepšete si paměť, koncentraci a myšlení Praktická cvičení, testy a tipy - Oppolzer, Ursula (Grada, 2019)
Stává se vám, že více zapomínáte nebo máte problém se soustředit? Nejen tělo, ale i mozek je potřeba cvičit, aby správně fungoval. V knize najdete 22 programů pro zlepšení paměti a koncentrace. Získáte komplexní a efektivní program pro trénování paměti, kreativního myšlení a úspěšného řešení problémů. Stačí pár minut denně!
Keywords: Trénink paměti a učení