Pro Čechy je nebe nízko Pojďme chtít víc! - Hampl, Mojmír (Grada, 2019)
Proč u nás najdeme tak málo vyvěšených českých vlajek? Proč je pro nás snazší bojovat, až když je výsledek téměř jistý? Kniha uznávaného českého ekonoma a bývalého viceguvernéra ČNB nás v dobrém i špatném konfrontuje s našimi typickými vlastnostmi, mýty a předsudky, které o sobě jako Češi máme.
Keywords: Společenské vědy, historie; Ekonomie; Osobní rozvoj a kariéra