Kouzelná třída v zoo - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2019)
Vítejte již v pátém příběhu úspěšné série! Želví závody, přejedené opice, sloní vzpěrači nebo namydlené labutě, to všechno na vás čeká v další knížce o kouzelné třídě. A samozřejmě nebudou chybět vílí kouzla.
Keywords: První čtení