Psychologie zdraví Biologické, psychosociální, digitální a spirituální aspekty - Jochmannová, Leona (Grada, 2022)
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
Keywords: Psychologie odborná