Pohádky z lesa - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2020)
Proč modřín na zimu opadává? Jak je možné, že jedličce rostou šišky nahoru? A jaký tvar listů má lípa? Zaposlouchejte se do lesních pohádek datlího tatínka a vše se dozvíte!
Keywords: Pohádky