Jen o trochu víc Druhá kniha nové série bestsellerové autorky Protiklady se přitahují - Ahrnstedtová, Simona (Metafora, 2021)
Stella během jediného dne ztratí milence, práci i domov. Po divoké noci plné vzteku a koktejlů dochází k jedinému řešení, jak ze všeho ven - musí opustit Stockholm a pokusit se prodat chátrající domek po prarodičích. A tak se ocitá na venkově, ve společnosti krav, slepic, koz a jednoho nafoukaného farmáře... který ovšem umí neobyčejně dobře líbat.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány