Makramé Drhání a Margaretina krajka - Prošková, Iva (Grada, 2020)
Krásná, přitom jednoduchá a dnes už téměř klasická textilní technika, kterou stojí určitě za to poznat. Po krátkém pohledu do historie následuje popis základních principů makramé a jejích odlišností od původní techniky drhání.
Keywords: Výtvarné techniky, umění